Újabb Holywoody filmeket hódított meg a túlélő karkötő

Korábban írtunk már Tom Hardyról és az ő paracord karkötőjéről. A 2015-ös Mad Max: Harag útjában viselt ikonikus darab sokak számára tette ismerté a paracordot, mint hobbit. Sőt a kobra fonással készült, csomózással rögzített karkötőn rajta is ragadt a Mad Max karkötő név. Külön érdekesség, hogy a színész nem csak a filmvásznon, de a hétköznapokban is viselte a kiegészítőt.

2020-ban újabb filmekben tűnt fel az ejtőernyő zsinórból készült túlélő karkötő, rögtön kettőben is. Had mutassam be ezeket is!

Bloodshot (Vin Diesel)

Vin Diesel a Bloodshotban

A méltán híres Vin Diesel új filmje a szuperkatonák véres és akció dús világába kalauzol el bennünket. Ray Garrison-t miután meghal visszahozzák az élők sorába, miközben emberfeletti erővel és regenerációval ruházzák őt fel. Ezekkel a képességekkel felvértezve indul bosszú-hadjáratra, hogy halott feleségéért elégtételt vegyen. Azonban hamarosan rá kell döbbennie, hogy nem minden az, aminek látszik.

Tyler Rake: A kimenekítés (Chris Hemsworth)

Tyler Rake: A kimenekítés Chris Hemsworth-tel

A Marvel univerzumból Thorként ismert színész Chris Hemsworth és forgatókönyvíró Joe Russo ismét összeálltak, ezúttal a Netflix saját készítésű akciófilmjében. Tyler Rake egy hatékony zsoldos, akit megbíznak, hogy szabadítsa ki egy drogbáró foglyul ejtett fiát. Az eleve kétséges küldetésről azonban hamarosan kiderül, hogy szinte lehetetlen feladatok elé állítja majd a katonát.

A fenti kettő izgalmas akciófilmmel tovább bővült azoknak a filmeknek a listája, ahol találkozhatunk paracord karkötővel. Reméljük a jövőben még több filmben feltűnik majd ez a hasznos és sokoldalú kiegészítő. Egyszer pedig talán majd használat közben is láthatjuk valahol?