Paracord ötletek Halloweenra

A szezonális dekoráció az ünnepek egyik legfontosabb kelléke. Legyen szó karácsonyról, húsvétról vagy halloweenról, a megfelelő hangulat megteremtése elengedhetetlen.
A nyugati eredetű Halloween egyre elterjedtebb hazánkban is. A boszorkányok, szellemek és halottak éjszakája egy játékos ünneppé nőtte ki magát. Koponyák, szellemek, töklámpások, furcsa édességek és még furcsább játékok jellemzőek rá.
Ha te is szeretnéd egy kicsit feldobni otthonodat vagy valami apróságot készíteni a halloweenozó kölyköknek, akkor elhoztunk neked néhány ötletet, amiket paracord segítségével valósíthatsz meg.

Paracord tök

Az alábbi kreatív töklámpást egy kevéske paracord zsinórból is elkészítheted. Felhasználhatod függődekorációként vagy nyakba, esetleg övre akasztva is hordhatod.

Paracord csontváz

Ha egy igazán félelmetes kulcstartóra vágysz, akkor egy egyszerű felfűzhető koponyára, némi parcord zsinórra és a következő tutorialra lesz szükséged. Biztosan te leszel a legkirályabb szülő, ha a cukorkák mellé egy ilyennel leped meg a gyerekeket.

Paracord karkötő koponyákkal

Ezt a paracord karkötőt nem csak halloweenkor, de akár egész évben is viselheted. Egy maréknyi koponyát fűzöl majd a karkötőbe. Stílusos, menő és kifejezetten hátborzongató.

Paracord múmia

Még egy kulcstartó fonást szeretnék nektek megmutatni, ami hasonlít a csontvázra, azonban nagy előnye, hogy az egyszerű formavilág miatt akár a hétköznapokban is használhatod őt. Kötelező kellék mellé egy tucat idézet betanulása a Múmia filmekből.

Egyszerű paracord karkötő

Paracord karkötő halloweenra

Az is lehet, hogy nem szeretnél új fonásokat tanulni csak valami kevésbé bonyolultra vágysz. Ez esetben a klasszikus halloween színeket, a fekete és narancssárga kombót és a kedvenc fonásodat javasolnám.