Nemzeti paracord karkötő

A paracordból készült holmikhoz gyakran kapcsolódik egy mögöttes jelentéstartalom. Sokaknak a túlélést jelenti, megint mások a veteránokat támogatják velük. Olyan is előfordul, aki kedvenc videojátékának logójával ellátott paracord karkötőt visel.

Kiváló lehetőséget biztosítanak az egyéniségünk kifejezésére a különböző paracord zsinórok és a karkötőbe fonható kiegészítők is. A színekkel variálva nem csak kedvenc csapatod előtt tiszteleghetsz, de akár nemzetünk színeit is a csuklódon viselheted. Ebben a hónapban különösen aktuális ez, hiszen október 6-án az aradi vértanúkra, október 23-án pedig az ’56-os forradalom és szabadságharc hőseire emlékezünk. A következőkben mutatunk néhány paracord fonást, amikkel elkészítheted saját trikolor karkötődet.

Ha egyszerű megoldást keresel, akkor érdemes lehet bevásárolnod a már nemzeti színű paracord zsinórból. Ezzel a megszokott karkötők bármelyikét elkészítheted.

Ennél egy fokkal bonyolultabb megoldást jelent a facebook oldalunkon is bemutatott 3 színű kobra fonás. Ez egy igazán szép, rendezett fonatot eredményez, amiben jól kivehető módon jelenik meg a nemzeti szín.
Az paracord igazi mestereinek pedig a következő videón látható fonást javasolnám. Természetesen a felhasznált zsinórt cseréljük a nemzeti színekre. Ezzel a fonással egy robusztus, masszív karkötőt kaphatunk, ami a vastagabb csuklókon mutat majd igazán jól. Ehhez javasoljuk a 15mm-es vagy akár a 20mm-es csatok használatát! Tisztelet a hősöknek!